
10.03.2025 r. (poniedziałek)
OBIAD: Zupa fasolowa z ziemniakami. (9)
Naleśniki z dżemem. Herbata z cytryną. (1,3,7)
11.03.2025 r. (wtorek)
OBIAD: Zupa krupnik z kaszą, ziemniakami i pietruszką zieloną. (1,9)
Ziemniaki, nugettsy z kurczaka, surówka z kapusty pekińskiej. Kompot. (1,3,7)
12.03.2025 r. (środa)
OBIAD: Zupa jarzynowa z ziemniakami, zabielana śmietaną i pietruszką zieloną. (7,9)
Spaghetti. Herbata z cytryną. (1,3)
13.03.2025 r. (czwartek)
OBIAD: Zupa ziemniaczana na boczku wędzonym. (9)
Racuchy z jabłkiem i gruszką. Sok owocowy. (1,3,7)
14.03.2025 r. (piątek)
OBIAD: Zupa cebulowa z groszkiem ptysiowym, zabielana śmietaną i pietruszką zieloną. (1,3,7)
Ziemniaki, paluszki rybne, sałatka szwedzka. Kompot. (1,3,4,7)